چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

نتانیاهو تسلیمِ مخالفان شد: فوراً کابینه اضطراری تشکیل دهیم

نتانیاهو تسلیمِ مخالفان شد: فوراً کابینه اضطراری تشکیل دهیم افزایش انتقادها از ضعف نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مدیریت جنگ، باعث شد تا «بنیامین نتنیاهو» تسلیمِ خواست مخالفان خود شده و از آن‌ها برای مشارکت فوری در تشکیل کابینه اضطراری دعوت کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 10
کد خبر: ۲۰۷۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شب گذشته، دوشنبه ۹ اکتبر از رهبران ائتلاف مخالفان خود در کنست خواست تا «فورا به روند تشکیل یک دولت اضطراری ملی» ملحق شوند.

 

نتانیاهو طی سخنرانی شب گذشته خود، در حالی از رهبران ائتلاف مخالف خواست فوراً یک کابینه اضطراری تشکیل دهند، که سابقه چنین تصمیمی به ۵ ژوئن ۱۹۶۷ در کابینه «مناخیم بگین»، ششمین نخست‌وزیر رژیم اشغالگر و در طول جنگ شش روزه برمی‌گردد.

 

طی روزهای گذشته و هم‌زمان با بالارفتن درگیری‌ها با مقاومت فلسطین، منابع صهیونیستی گزارش داده‌ بودند حزب «بنی گانتز»، یکی از رهبران ائتلاف مخالف در حال برگزاری مذاکراتی با نماینده بنیامین نتانیاهو، برای تشکیل یک کابینه اضطراری است.

 

«یائیر لاپید»، رهبر مخالفان رژیم صهیونیستی هم دو روز گذشته، یکشنبه به نتانیاهو اعلام کرده بود که آماده تشکیل یک کابینه اضطراری برای مدیریت جنگ است.

 

نتانیاهو در حالی تسلیم خواست مخالفان شده که انتقادها از او در محافل رسانه‌ای و سیاسی افزایش یافته است؛ اخیراً روزنامه عبری «هاآرتص» در گزارشی نوشت: شکست‌های نتانیاهو در مدیریت حکومت اسرائیل پی‌درپی شده‌اند؛ او مسئول تمام رخدادهای اخیر شهرک‌های اطراف نوار غزه است.

 

جنبش مقاومت اسلامی حماس، صبح روز شنبه ۷ اکتبر، اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو، اشدود و عسقلان را با صدها موشک و راکت هدف حمله قرار داد و درگیری‌ها که تاکنون ادامه دارد، منجر به هلاکت هزاران صهیونیست شده است.

 

رسانه‌های صهیونیستی تاکنون تایید کرده‌اند که در جریان عملیات طوفان الاقصی، حداقل ۱۰۰۰ صهیونیست به هلاکت رسیده و بیش از ۲۵۰۰ نفر زخمی شدند و این آمار باز هم در حال افزایش است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار